Jelgavā aiztur noziedzīgu grupu

Vakar, 4.martā, Jelgavas tirgus teritorijā policijas darbinieki atsavinājuši vērienīgā daudzumā nelegālās cigaretes, papildus tam vēl atsavināts arī nelegālais alkohols, informē Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Aizdomās par nelegālo akcizēto preču uzglabāšanu realizācijas nolūkā VP ZRP Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicija sadarbībā ar VP ZRP Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļu, aizturējuši jau agrāk tiesātas četras personas par līdzīgiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Aizturētie ievietoti īslaicīgā aizturēšanas izolatorā.

Izmeklēšanas darbības tika veiktas jau sakarā ar lietvedībā esošajiem kriminālprocesiem, policijas darbinieki vēl veikuši sankcionētas kratīšanas aizturēto dzīvesvietās. Kopumā atsavinātas 25040 cigaretes ar Baltkrievijas un Krievijas federācijas akcīzes markām un ar dažādiem nosaukumiem – „More”, „BC”, „Slim Eva Rose”, „NZ”, „Fest”, „Premjer”, „Bayron”, „Winston Blu”. Cigaretes tirgus teritorijā bija paslēptas metāla konteineros. Papildus tam policijas darbinieki vēl atsavinājuši 17 litrus šķidruma ar alkohola saturošu smaku.