Pie Smiltenes automašīna apmet vairākus kūleņus; cietusi sieviete

Vakar netālu no Smiltenes, automašīnai apmetot vairākus kūleņus, cietusi spēkrata vadītāja, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Negadījums notika pie Smiltenes rotācijas apļa, kad automašīna "Volkswagen" nobrauca no ceļa un apmeta vairākus kūleņus. Negadījumā cieta 1966.gadā dzimusi automašīnas vadītāja, kurai sniegta medicīniskā palīdzība.

Savukārt vakar Līgatnes novadā trīs automašīnu sadursmē cieta 1959.gadā dzimusi sieviete un 1993.gadā dzimis jaunietis. Cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 27 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas astoņas avārijas.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 26 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu.

Par ātruma pārsniegšanu noformēti 257 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais