Rīgā automašīna notriekusi četrus gadus vecu meiteni

Vakar Rīgā vieglā automašīna notriekusi četrus gadus vecu meiteni.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Kārļa Ulmaņa gatvē 1954.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Toyota" notrieca 2009.gadā dzimušu meiteni, kura ar sasitumiem nogādāta slimnīcā. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas bērns no slimnīcas atlaists mājās.

Savukārt Rīgā, Aleksandra Čaka un Pērnavas ielas krustojumā, 1960.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Toyota" notrieca 2001.gadā dzimušu meiteni, kura ar sasitumiem un nobrāzumiem nogādāta slimnīcā. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas meitene no slimnīcas atlaista mājās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 21 avārija, kurās cieta pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši septiņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Trīs no tiem bija autovadītāji un četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā nav aizturēts neviens iereibis transportlīdzekļa vadītājs.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais