Autovadītājs aptuveni 3 promiļu reibumā Valmierā iebrauc mājas sienā

Pirmdien, 13.janvārī, plkst.18.45 Valmierā, Marijas ielā, kāds automašīnas "Audi A4 Avant" vadītājs nepilnu trīs promiļu reibumā iebraucis mājas sienā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Pēc viņas teiktā, noformējot ceļu satiksmes negadījuma protokolu, konstatēts, ka automašīnas vadītājs, 1973.gadā dzimis vīrietis, pie transportlīdzekļa stūres sēdies 2,72 promiļu alkohola reibumā.

Jukāma pastāstīja, ka kopumā aizvadītajā diennaktī policija Vidzemes reģionā reģistrējusi trīs gadījumus, kad transportlīdzeklis vadīts alkohola reibumā.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais