"Alfa" autostāvvietā aplaupa sievieti

Policijai kopā ar tirdzniecības centra "Alfa" apsardzes darbiniekiem izdevies aizturēt divus agrāk tiesātus vīriešus, kuri novembra beigās veikala autostāvvietā aplaupījuši kādu sievieti, informēja Rīgas reģiona policijas pārvaldes preses pārstāvis Edgars Dudko.

Laupīšana veikta 27.novembrī, kad pie kādas sievietes autostāvvietā pienākuši divi vīrieši un piedraudējuši. Viņi sievieti ievilkuši viņas pašas automašīnā, kur atņēmuši auskarus, naudas maku un mobilo tālruni.

Tika sākta izmeklēšana, un apsardzes darbinieki pēc kāda laika videonovērošanas kamerās atkal veikala teritorijā pamanījuši šos abus vīriešus. Viens tika aizturēts, bet otram izdevās aizbēgt. Otru laupītāju aizturēja policija.

Abi aizturētie - 1982. un 1984.gadā dzimuši vīrieši - jau iepriekš sodīti par zādzībām no dzīvokļiem. Viņi policijai skaidrojuši, ka bija nolēmuši pamēģināt jaunu nozieguma veidu, kas esot daudz ātrāk un vienkāršāk paveicams nekā dzīvokļu zādzības.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais