Jelgavā policijas darbinieki likvidē nelegālu alkohola ražotni

Kādā ēkā Jelgavā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes (VP) darbinieki uzgājuši nelegālu alkohola ražotni, kurā izņemtas dažādas nelegālās preces, un saistībā ar to aizturētas divas personas.

Kā informē Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece, veicot sankcionētu kratīšanu vienā no ēkām Jelgavā konstatēja un izņēma šķidrumu ar alkohola saturošu smaku, ražošanas ierīces, pudeļu korķu valcējamo aparātu, ievērojamā daudzumā alkoholisko dzērienu pudeļu etiķetes, stikla un plastmasas pudeles, 200 l mucu ar 75 litriem alkohola saturoša šķidruma, 10 l plastmasas kannu ar alkohola šķidrumu, kā arī 55 stikla un plastmasas pudeles 0,7 litra un 2,5 litra tilpuma, kopā 317 litri nelegālais alkohols un papildus vēl cigaretes. Izņemtais šķidrums nosūtīts ekspertīzei.

Saistībā ar nelegālā alkohola ražotni un šī šķidruma izplatīšanu aizturētas divas personas - 1964.gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš jau tiesāts, kuram piemērots jau drošības līdzeklis apcietinājums,1988.gadā dzimušajai sievietei piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Uzsākts kriminālprocess par 221.1 panta 2.daļas Par nelegāli izgatavotu (ražotu) vai viltotu alkoholisko dzērienu vai spirtu saturošu šķidrumu, kuri nav alkoholiskie dzērieni, bet kurus piedāvā kā alkoholiskos dzērienus (nelikumīgi alkoholiskie dzērieni), realizāciju - ja tās izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās - soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais