Bērns mitinās dārza mājiņā nepiemērotos apstākļos

Rīgas Pašvaldības policijas Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbinieki, saņemot informāciju no skolas sociālā pedagoga par to, ka skolas audzēkne mājās, iespējams, atrodas bērna veselībai un attīstībai nepiemērotos sadzīves apstākļos, apsekoja bērna dzīvesvietu.

Sakarā ar to, ka policijas darbinieku apsekojuma laikā konstatētie sadzīves apstākļi - 12 kvadrātmetru mazā vasaras dārza mājiņā bez elektrības un ūdens, kur meitene mitinājās kopā ar vecmāmiņu, vēl trīs pieaugušiem cilvēkiem un diviem suņiem ir nepiemēroti dzīvošanai, desmitgadīgā meitene no dzīves vietas nogādāta bērnu aprūpes iestādē, informē Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.

Par notikušo informēta Rīgas Bāriņtiesa.

Latvijā

Šonedēļ tika izziņots mazskaitlīgs gājiens no Saeimas uz Ministru kabinetu, lai protestētu pret pensiju plānu izmaiņām. Jautājums, vai akcijas jēga bija vērsta uz to, lai nākotnē piešķiramās pensijas būtu nevis lielākas, bet gan mazākas, vai tomēr Vecrīgā TV kameru priekšā notika domubiedru vingrināšanās politiskajās aktivitātēs, vai ar gājiena palīdzību tika aizstāvētas kredītiestāžu biznesa intereses?

Svarīgākais