Gulbenes novadā notriekts gājējs

Vakar Gulbenes novadā automašīna notrieca kādu 61 gadu vecu vīrieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Crafter", notrieca gājēju, 1952.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar kaulu lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Savukārt Krustpils novada Kūku pagastā 2000.gadā dzimis zēns apgāzās, mājas pagalmā braucot ar kvadriciklu. Bērns ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 30 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 15 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 11 no tiem bija autovadītāji un četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi cilvēki - seši autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais