Stelpes pagastā rosās degvielas zaglis

Divu auto īpašnieki cietuši zaudējumus zagļu dēļ – no viena auto izsūknēta degviela, citam nozagti akumulatori.

Upes ielā Vecumnieku novada Stelpes pagastā garnadži izurbuši caurumu automašīnas «Volkswagen Vento» degvielas tvertnē un izsūknējuši 40 litru vērtīgā šķidruma. Kā «Bauskas Dzīvi» informēja Zemgales reģiona policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece, nodarījums policijā reģistrēts 5. decembrī pulksten piecos no rīta, raksta "bauskasdzive.lv".

Savukārt no Salātu ielā Bauskā stāvoša spēkrata «Iveco Magirus 260EH» laikposmā no 4. decembra pulksten 16.15 līdz 7. decembra pulksten 8 nozagti divi akumulatori.

Policijai ir papildu informācija par 4. decembra naktī Bauskas novada Codes pagastā apzagto automašīnu «Scania R420». I. Sietniece informē, ka tā piederējusi kādai Igaunijas firmai un zādzības laikā atradās stāvlaukumā pie kafejnīcas. Jau vēstīts, ka no auto degvielas tvertnes nozagta pustonna dīzeļdegvielas. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais