Ogrē apšaude pie "legālo narkotiku" bodītes; sadedzina auto, sašauj cilvēku

© Ogrenet

Sestdien Ogrē, pie Tīnūžu ielas 18 daudzdzīvokļu nama ap plkst.23 degusi automašīna "BMW". Pēc liesmu apslāpēšanas notikuma vieta tikusi apjozta ar policijas lentēm un pie tās norīkoti dežūrējoši policisti, ziņo portāls Ogrenet.lv.

Kā norāda Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ogres policijas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšniece Inga Meikšāne, 9.novembrī ap plkst.23.10 uz policiju piezvanījis kāds cilvēks, kurš ziņoja, ka pie Tīnūžu ielas 18 ticis sašauts cilvēks un esot notikusi bruņota laupīšana. Aculiecinieks redzējis konfliktu pie tā saucamās "legālo narkotiku" bodītes. Tika nolaupīta mugursoma ar datoru un naudu. Drīz vien arī tikusi aizdedzināta sašautā vīrieša automašīna.

Policija aicina atsaukties aculieciniekus, zvanot uz sekojošajiem telefona numuriem 65002403, 65002415, 65002412 vai 65002400 (visu diennakti). Anonimitāte garantēta.

Vairāki portāla Ogrenet lasītāji foruma sadaļā un komentāros raksta, ka tas esot tieši saistīts ar netālu esošo "legālo narkotiku" bodīti, un auto īpašnieks esot ar šo nelabvēlīgo "rūpalu" saistīta persona, proti, viņš, iespējams, ir "augu maisījumu" pārdevējs. Pastāv iespēja, ka šāds vai arī līdzīgs incidents ir noticis arī iepriekš.

Latvijā

Kamēr Rīgā politiķi sirdīgi diskutē par nākamā gada valsts budžeta izdevumu daļu, tikmēr Limbažos pašvaldība meklē veiksmīgāko modeli sadarbībai ar uzņēmējiem, gatavojas Nēģu dienai Salacgrīvā un prāto, vai nepārdēvēt vēsturiskās ēkas un vietas senajos vārdos, tostarp vecpilsētu, kas Hanzas savienības laikos dēvēta par Lemiseli.

Svarīgākais