Jelgavā aizdomās par narkotiku lietošanu aiztur 21 personu

Vakar Valsts policijas (VP) darbinieku organizētā reidā Jelgavā aizdomās par narkotiku lietošanu aizturēta 21 persona, bet divas tirgotavas pieķertas aizdomīgu vielu izplatīšanā.

Vakar VP Zemgales reģiona pārvaldes darbinieki Jelgavas pilsētā veica narkotisko vielu izplatīšanas ierobežošanas reidu, kura gaitā 21 persona nogādāta VSIA "Slimnīca "Ģintermuiža"" aizdomās par atrašanos narkotisko vielu reibumā.

Tāpat Jelgavā veica narkotisko vielu izplatīšanas ierobežošanas pārbaudes "vīraku" tirdzniecības vietās - Ausekļa ielā, kur izņemti 72 iepakojumi ar nezināmu augu valsts izcelsmes vielu un Krišjāņa Barona ielā, kur izņemti 648 iepakojumi ar nezināmu augu valsts izcelsmes vielu. Abos gadījumos sākta administratīvā lietvedība par abu uzņēmumu saimniecisko darbību, bet izņemtās vielas nosūtītas ekspertīzei.

Reida laikā tika veikta pārbaude arī Dobeles šosejā , kur garāžu kooperatīvā no kādas garāžas telpām tika izņemtas trīs 20 litru tilpuma kannas un četras 200 litru tilpuma mucas ar šķidrumu, kam bija dīzeļdegvielai līdzīga smaka, kopā - aptuveni 700 litri šķidruma, uz kuriem kāda privātpersona nevarēja uzrādīt legalitāti apliecinošus pavaddokumentus. Saistībā ar atrastajiem krājumiem VP sākta administratīvā lietvedība.

Latvijā

Kamēr Rīgā politiķi sirdīgi diskutē par nākamā gada valsts budžeta izdevumu daļu, tikmēr Limbažos pašvaldība meklē veiksmīgāko modeli sadarbībai ar uzņēmējiem, gatavojas Nēģu dienai Salacgrīvā un prāto, vai nepārdēvēt vēsturiskās ēkas un vietas senajos vārdos, tostarp vecpilsētu, kas Hanzas savienības laikos dēvēta par Lemiseli.

Svarīgākais