Ar meklēšanā esošu "Lexus" apzog degvielas uzpildes stacijas

Valsts policija Rīgā pagājušā nedēļā aizturējusi vīrieti un sievieti, kuri ar meklēšanā izsludinātu "Lexus" markas automašīnu apzaguši degvielas uzpildes stacijas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Brīvības ielā policija aizturēja 1971.gadā dzimušu vīrieti un 1986.gadā dzimušu sievieti par degvielas zādzību no kādas degvielas uzpildes stacijas Salaspils iecirkņa apkalpojamā teritorijā. Aizturēšanas brīdī šīs personas pārvietojās ar meklēšanā izsludinātu automašīnu "Lexus".

Policistiem ir aizdomas, ka aizturētie, iespējams, veikuši vēl citas zādzības no degvielas uzpildes stacijām. Izmeklēšanā šobrīd ir apzinātas četras zādzības Salaspils policijas iecirkņa apkalpojamā teritorijā, kurās aizturētie savu vainu atzīst, un ir pamatotas aizdomas par citiem gadījumiem, kas varētu būt pastrādāti citu iecirkņu apkalpojamās teritorijās.

Zādzības tika veiktas ar divām automašīnām - "Lexus" un "BMW", ar kurām abas personas, izmantojot zagtas automašīnu numurzīmes, piebraukušas, uzpildījušas degvielu un aizbraukušas nesamaksājot.

Abas personas iepriekš jau sodītas.

Svarīgākais