Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Liepājā māte nopērk dēlam krāsas, lai zēns varētu apķēpāt sienas

Liepājā kāda zēna māte sparīgi atbalstījusi sava nepilngadīgā dēla centienus apķēpāt nama sienu ar krāsu un izrādījusi nepatiku par krāsu baloniņu konfiscēšanu, jo viņa tos esot iegādājusies tieši šādai zēna nodarbei, aģentūru LETA informēja Liepājas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

1.novembrī ap plkst.11.20 pašvaldības policijā tika saņemts izsaukums par to, ka Kārklu ielā nepilngadīgs zēns apķēpājot ēkas sienu. Notikuma vietā šis fakts apstiprinājies - 2001.gadā dzimušais zēns apķēpāja ēku, izmantojot krāsas baloniņu. Pie zēna bija arī mugursoma, kurā atradās 12 krāsas baloniņi.

Notikuma vietā ieradusies zēna māte, kura izrādījusi nepatiku par to, ka zēnam tiek konfiscēti krāsu baloniņi, jo viņa tos iegādājusies savam dēlam tieši šādai nodarbei, pat apzinoties to, ka ēku apķēpāšana nav atļauta un tādā veidā tiek bojāts svešs īpašums. Zēna mātei izsniegta pavēste par ierašanos Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas Nepilngadīgo lietu nodaļā lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.