Daugavpilī taksometrs notriec gājēju un velosipēdistu

Vakar Daugavpilī taksometrs notrieca gājēju un velosipēdistu.Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Lielās un Meduma ielas krustojumā 1980.gadā dzimis vīrietis ar taksometru "Audi" notrieca gājēju, 1995.gadā dzimušu jaunieti, un 1996.gadā dzimušu velosipēdistu.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta gājēja, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Velosipēdistam miesas bojājumus mediķi nav konstatējuši.

Savukārt Rīgā, Matīsa un Krišjāņa Barona ielas krustojumā, 1966.gadā dzimis vīrietis ar taksometru notrieca gājēju, 1949.gadā dzimušu sievieti, kura ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Alūksnē, Tirgotāju un Lielā ezera ielas krustojumā, 1988.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi Coupe" notrieca gājēju, 2001.gadā dzimušu meiteni, kura ar lūzumiem un galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 20 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 49 avārijas, kurās cieta 15 cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 18 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 12 bija autovadītāji, seši - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi cilvēki - pieci autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1953.gadā dzimušo Elenu Fedorovu, kura vakar, 19.septembrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā, Siļķu ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais