Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Iedzīvotāji aktīvi sniedz informāciju par īpaši cietsirdīgu sievietes slepkavību meklēto jaunieti

Iedzīvotāji aktīvi Valsts policijai (VP) sniedz informāciju par īpaši cietsirdīgu sievietes slepkavību meklēto jaunieti.

VP preses pārstāve Sintija Virse aģentūrai LETA teica, ka iedzīvotāju atsaucība ir liela un policijai ir informācija, ko pārbaudīt. Tāpat policija joprojām aicina iedzīvotājus zvanīt par meklēto personu.

Likumsargi pagaidām neatklāj, kur un kā sieviete noslepkavota un kāds bijis nozieguma motīvs. "Šobrīd būtiskākais ir atrast šo personu," uzsvēra Virse.

Tikmēr portāls "ventasbalss.lv" raksta, ka jaunietis tiek turēts aizdomās par sievietes piekaušanu līdz nāvei Ventspilī, Gāliņciemā.

Septembrī savās mājās Ērgļu ielā smagi piekauta 42 gadus veca divu bērnu māte, kura ceļā uz slimnīcu no gūtajām traumām mira. Tas notika 20.septembrī. Valsts policijas šonedēļ izplatītajās fotogrāfijās un video var redzēt, ka jau tajā pašā dienā Pārventas bankomātā pie veikala "Supernetto" kāds vīrietis ar mirušās sievietes maksājumu karti noņem no viņas konta naudu. Attēli uzņemti no bankomāta videonovērošanas kameras, uz viena no attēliem ir redzams datums, norāda portāls.

Jau ziņots, ka VP Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvalde par sievietes slepkavību ar īpašu cietsirdību meklē aptuveni 180 centimetrus garu vīrieti. Meklētās personas vecums - no 17 līdz 25 gadiem.

Šobrīd policijas rīcībā nonākušas arī fotogrāfijas un videomateriāls no videonovērošanas kameras.

Ikvienu iedzīvotāju, kura rīcībā ir jebkāda rakstura informācija, kas palīdzētu policijai noskaidrot šī vīrieša identitāti un atrašanās vietu, policija lūdz zvanīt pa tālruni 67 075 055, 25 272 543 vai rakstīt uz elektronisko pastu "dmitrijs.homenko@vp.gov.lv".