Smārdē dēls nogalina māti

Zemgales reģiona policijas pārvaldes Tukuma iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas darbinieki, aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu, kā rezultāta 1935.gadā dzimušajai sievietei iestājās nāve, aizturēja 1965.gadā dzimušu vīrieti.

Engures novadā, Smārdes pagastā, aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēts 1965.gadā dzimis vīrietis

Sieviete tika atrasta mirusi 4.decembrī pulksten 16.20 savā dzīves vietā, privātmājā Engures novadā, Smārdes pagastā, nra.lv informēja Valsts policijā.

Vīrietim, kurš tiek turēts aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka vīrietis ir bojā gājušās sievietes dēls un pirms noziedzīgā nodarījuma izdarīšanas gan aizturētais, gan bojā gājusī lietojuši alkoholu.

Uzsākts kriminālprocess par tīša smaga misas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli līdz trim gadiem vai bez tā.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais