Rīgā aiztur četrus laupītājus; policija meklē cietušos

© Valsts policija

Mēneša sākumā, 3. oktobrī Rīgā, Kaļķu un Meistaru ielas krustojumā tika aplaupīts kāds vīrietis, kuram četras nezināmas personas atņēma somu, informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Cietušais pēc laupīšanas vērsās Centra policijas iecirknī, kur pēc iesnieguma saņemšanas tika uzsākts kriminālprocess par laupīšanu grupā. Kriminālprocesa ietvaros Centra iecirkņa policijas darbinieki uzsāka operatīvos meklēšanas pasākumus, un pagājušajā nedēļā, 16. oktobrī policistiem izdevās aizturēt divus no četriem laupītājiem, bet nākamajā dienā, 17. oktobrī tika aizturētie arī pārējie divi. Aizturētie ir 1993., 1985., un divi 1988. gadā dzimuši vīrieši. Trīs no viņiem jau iepriekš sodīti. Aizturētie savu vainu pastrādātajā noziegumā atzīst, un trim no viņiem šobrīd piemērots apcietinājums.

Mūsu Centra iecirkņa policijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šie vīrieši varētu būt pastrādājuši vēl citus noziegumus, tādēļ lūdzam atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamo vīriešu pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem – 67086200, 67086215 vai 110 - vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.