Talsos ar auto iebrauc veikalā un mēģina nozagt bankomātu

Šonakt Talsos pagaidām nenoskaidrotas personas ar automašīnu iebraukušas veikalā un ar troses palīdzību mēģinājušas nozagt bankas automātu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Zādzības mēģinājums noticis pusstundu pēc pusnakts kādā veikalā Talsos, Rīgas ielā. Personas ar zaļas krāsas automašīnu "Volkswagen" ("Caravelle" vai "Transporter") caur durvīm iebraukušas veikalā. Zādzību pastrādāt nav izdevies, un personas no notikuma vietas aizbēgušas. Apsardzes darbinieki notikuma vietā ieradušies savlaicīgi, tomēr vainīgās personas viņiem aizturēt nav izdevies.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas par zādzību ar iekļūšanu telpās. Notiek izmeklēšana.

Policija aicina atsaukties notikuma aculieciniekus, kuru rīcībā ir noderīga informācija par šo noziedzīgo nodarījumu, zvanot uz tālruņa numuriem 63202700, 63202703 vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Svarīgākais