Traģiska autoavārija Jūrmalā, sieviete mirst ātrās palīdzības mašīnā

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki, 12 cietuši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Lita Juberte.

Kāda sieviete Ādažu novadā, vadot automašīnu "VW" uzbrauca gājējam, kurš negadījuma vieta nomira.

Savukārt Jūrmalā uz Mellužu prospekta notika trīs automašīnu sadursme, kurā divi autovadītāji guvuši traumas, bet sieviete, kas vadīja trešo automašīnu no gūtajām traumām, nomira ātrās medicīniskās palīdzības mašīnā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki un divi gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 37 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 20 bija autovadītāji, 16 - velosipēdu un motorolleru vadītāji un viens traktora šoferis.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais