Rīgā automašīna notrieca bērnu

Vakar Rīgā vieglā automašīna notrieca kādus deviņus gadus vecu zēnu.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Krišjāņa Valdemāra ielā 1955.gadā dzimušas sievietes vadītā automašīna '"Toyota" notrieca gājēju, 2004.gadā dzimušu zēnu, kurš ar galvas traumu nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 24 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 24 transportlīdzekļu vadītāju, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 12 bija autovadītāji, 12 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci cilvēki - divi autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais