Rīgā, nokrītot no motocikla, smagi cietis vīrietis

Vakar Rīgā, nokrītot no motocikla, smagi cieta tā vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Rīgā, Sarkandaugavas ielā, 1981.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motocikla "Suzuki" vadību un nokrita. Ceļu satiksmes negadījumā cieta motocikla vadītājs, kurš ar smagām traumām nogādāts slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Savukārt Rīgā, Ģertrūdes un Skolas ielas krustojumā, 1947.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Chrysler", notrieca gājēju, 1942.gadā dzimušu sievieti, kura ar smagu galvas traumu šoka stāvoklī nogādāta slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Rīgā, Taisnajā ielā, 1994.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "VW", notrieca gājēju, 1990.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 15 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 33 avārijas, kurās cieta desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 21 transportlīdzekļu vadītāju, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem seši bija autovadītāji, 15 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri cilvēki - viens autovadītājs un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais