Lejasciema pagastā pie kādām mājām atrasts miris vīrietis

4.oktobrī plkst.10 Gulbenes novada Lejasciema pagasta Gaujā pie kādām mājām atrasts miris vīrietis, 1981.gadā dzimis Lejasciema pagasta iedzīvotājs.

Aizdomās par nodarījuma izdarīšanu aizturēti trīs Lejasciema un Lejasciema pagasta iedzīvotāji - 1969.gadā, 1993.gadā un 1994.gadā dzimuši vīrieši.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma, mirušajam vīrietim konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess, kura laikā noskaidros notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģionā policija reģistrējusi informāciju par 30 noziedzīgiem nodarījumiem pret personas dzīvību un veselību. Jukāma arī atzīmēja, ka gandrīz visos gadījumos viens vai vairāki no konfliktos iesaistītajiem bijuši alkohola reibumā un pēc kautiņa cietušajiem palīdzību nācies meklēt ārstniecības iestādē. Vairāki konflikti risinājušies ģimenes locekļu un "draugu" starpā.

Latvijā

Latvijā plānotās izmaiņas nodokļos nav līdz galam pārdomātas, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Valsts konkurētspējas komisijas priekšsēdētājs, Rīgas Ekonomikas augstskolas profesors un Vidzemes augstskolas padomes priekšsēdētājs Arnis Sauka.

Svarīgākais