Rīgā divi narkomāni nolaupa smaržas un lietusmēteli

Naktī no sestdienas uz svētdienu, 6. oktobrī pēc pulksten 4.00 Rīgā, Maskavas ielā pie kāda 1987. gadā dzimuša vīrieša ieradās divas paziņas un aplaupīja viņu, informē .

Kamēr vīrietis mājās gulēja, abi paziņas uzlaužot durvis ielauzās cietušā dzīvoklī un, piedraudot viņam ar nazi, viņu aplaupīja. Laupītāju guvums bija cietušā lietus mētelis, ādas jaka, vilnas mētelis, CD, smaržas, kredītkarte, trīs džinsu bikses un četri krekli.

Pēc pulksten 9.30, kad laupītāji pēc vairāku stundu laupīšanas bija devušies prom cietušais nekavējoties izsauca policiju un, patrulējot kopā ar policistiem, vienu no vainīgajiem viņš atpazina, un policijas darbinieki nekavējoties laupītāju aizturēja. Pēc aizturēšanas vīrietis tika nogādāts Ķengaraga iecirknī, kur tika noskaidrots, ka viņš ir 1990. gadā dzimis agrāk sodīts narkomāns, kurš no pēdēja apcietinājuma atbrīvots novembrī, kur bija nonācis par laupīšanu.

Otrs laupītājs ir noskaidrots, bet vēl atrodas meklēšanā, tas ir 1983. gadā dzimis Baltkrievijas pilsonis – narkomāns, kurš no apcietinājuma atbrīvots 21. septembrī. Par notikušo uzsākts kriminālprocess par laupīšanu grupā un viens no aizturētajiem šobrīd atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.