Rēzeknes novadā smagā autoavārijā gājusi bojā sieviete

Vakar Rēzeknes novadā trīs automašīnu sadursmē cieta trīs cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rēzekne-Gulbene 7.kilometrā automašīnas "Audi A6" vadītājs, 1989.gadā dzimis vīrietis, veicot apdzīšanas manevru, pretējā braukšanas joslā sadūrās ar automašīnu "Škoda Fabia", kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Opel Astra", kuru vadīja 1944.gadā dzimis vīrietis. Pēc avārijas slimnīcas reanimācijas nodaļā nogādāts automašīnas "Škoda" vadītājs. Slimnīcā nogādāts arī automašīnas "Audi" vadītājs un pasažieris - 1944.gadā dzimis vīrietis. No vienas avarējušās automašīnas slimnīcā nogādāta pasažiere, 1935.gadā dzimusi sieviete, kura no gūtajām traumām nomira.

Savukārt Rīgā, Šmerļa ielā, 1976.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "BMW" alkohola reibumā, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Vadītājs ar galvas traumu un lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Ķekavas novadā uz autoceļa Rīga-Bauska 1928.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VAZ", notrieca gājēju, 1988.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar galvas traumu un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 18 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 35 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 22 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 11 bija autovadītāji, 11 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi cilvēki - pieci autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais