Vakar avārijās Latvijā cietuši 17 cilvēki

Vakar avārijās Latvijā cietuši 17 cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Vakar Rīgā, Mīlgrāvja ielā, satiksmes autobuss, kuru vadīja 1943.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca 1989.gadā dzimušam gājējam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Savukārt Druvienas un Mežciema ielu krustojumā saskrējās automašīnas "Audi", kuru vadīja 1973.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Volkswagen", kuru vadīja 1979.gadā dzimusi sieviete, kuru pēc negadījuma ar traumām nācās nogādāt ārstniecības iestādē.

Vakar no rīta Kocēnu novadā 1967.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Mercedes Benz" ceļa līkumā nebija izvēlējies piemērotu braukšanas ātrumu, saslīdēja un iebrauca kokā. Negadījumā cieta automašīnas vadītāja un 1991.gadā dzimis pasažieris.

Savukārt uz Vidzemes šosejas pie Raunas vakar saskrējās vieglā automašīna "Audi", kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis, un kravas automašīna "Volvo", kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis, kā rezultātā cieta vieglā auto vadītājs, kurš tika nogādāts slimnīcā. Avārijas dēļ uz šosejas ilgāku laiku bija kavēta satiksme.

Kopumā vakar Latvijā reģistrētas 79 avārijas, 45 no kurām notikušas Rīgas apkārtnē. Arī cietušo - 12 - visvairāk bijis avārijās Rīgas apkārtnē.

Policija vakar Latvijā noķērusi 17 ceļu satiksmes dalībniekus, kuri bija iereibuši. Tradicionāli visvairāk - 10 - noķerti iereibuši velosipēdisti. Tāpat policija aizturējusi 202 atļautā braukšanas ātruma pārkāpējus, 110 no kuriem noķerti Rīgas apkārtnē.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais