"BalticTAXI" nozagti 26 planšetdatori

Valsts policijas Rīgas Brasas iecirkņa darbinieki pirmdien saņēma informāciju, ka no kāda uzņēmuma telpām Krustabaznīcas ielā, nozagti 26 SIA BalticTAXI piederoši planšetdatori.

Policija aicina atsaukties ikvienu, kura rīcībā nonāk informācija par planšetdatoru iespējamo atrašanās vietu vai jebkādu cita veida informāciju, kas var palīdzēt izmeklēšanai.

Pirmdien, 16.septembrī Rīgas Brasas iecirkņa darbinieki saņēma iesniegumu no SIA BalticTAXI par 26 planšetdatoru zādzību. Uzņēmuma pārstāvis pastāstīja, ka planšetdatori ir pazuduši no kāda SIA BalticTAXI apkalpojošā uzņēmuma telpām Krustabaznīcas ielā. Visi 26 Samsung markas planšetdatori bijuši aprīkoti ar speciālu taksometra vadības programmatūru.

Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un šobrīd Brasas iecirkņa darbinieki skaidro iespējamās vainīgās personas, kā arī meklē nozagtās ierīces. Policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš tirdzniecībā pamana aizdomīgas izcelsmes planšetdatorus, kā arī ikvienu, kam ir jebkāda veida informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā, zvanot uz tālruņu numuriem: 67030675 vai 110.

Svarīgākais