Daugavpilī nenoskaidrota automašīna notriec gājēju

Vakar Daugavpilī pagaidām nenoskaidrota automašīna notriekusi gājēju un aizbraukusi no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Daugavpilī, Arhitektu un Inženieru ielas krustojumā, pagaidām nenoskaidrota automašīna uz gājēju pārejas notrieca 1982.gadā dzimušu vīrieti un aizbrauca no notikuma vietas. Gājējam ārsti konstatēja galvas un abu augšdelmu sasitumus. Patlaban policijas darbinieki noskaidro transportlīdzekli, kas notrieca gājēju.

Savukārt autoceļa Rīga-Bauska 10.kilometrā sadūrās automašīna "Audi", kuru vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Volvo", kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes automašīna "Audi" ietriecās mājas žogā. Avārijā cieta automašīnas "Audi" vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Mālpils novadā automašīna "Opel" nobrauca no ceļa un apgāzās. No avarējušās automašīnas slimnīcā ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts 1976.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cietuši trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 25 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem deviņi bija autovadītāji, 16 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci cilvēki - trīs autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Trešdien, 18. septembrī, Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa pievienojās Satiksmes drošības vadības biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbiniekiem, lai akcijas “ROADPOL Drošības dienas” laikā kopīgi pievērstu uzmanību dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem. Kopīgā pārbaude tika veikta ar policijas netrafarēto transportlīdzekli.

Svarīgākais