Rīgā velosipēdists notriec četrus gadus vecu meiteni

Vakar Rīgā velosipēdists traumējis četrus gadus vecu meiteni.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Skolas ielā 1952.gadā dzimis vīrietis, vadot velosipēdu, notrieca 2009.gadā dzimušu meiteni, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Priekuļu novadā, uz autoceļa Valmiera-Cēsis 1987.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Alfa Romeo", nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta automašīnas vadītāja un pasažiere - 2007.gadā dzimusi meitene.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 29 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 25 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem astoņi bija autovadītāji, 17 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.