Izglītības un zinātnes ministrija izsludina konkursu uz vadoša ierēdņa amatu

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) izsludinājusi atklātu konkursu uz vadošu ierēdņa amatu - IZM resora informācijas un komunikācijas tehnoloģiju vadītājs.

Kā aģentūru LETA informēja ministrijas Komunikācijas un dokumentu pārvaldības nodaļā, pretendentiem jāatbilst Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām, jābūt augstākajai akadēmiskajai vai otrā līmeņa profesionālā augstākajai izglītībai. Tāpat jābūt vismaz desmit gadu darba pieredzei informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā, vismaz piecu gadu pieredzei vadošā amatā, zināšanām un izpratnei par valsts pārvaldes darbību un informācijas tehnoloģiju jomu reglamentējošiem normatīvajiem aktiem.

Kandidātiem uz šo amatu jābūt labām angļu valodas zināšanām un teicamām komunikācijas prasmēm. Vēlama arī pieredze darbā ar politikas plānošanas dokumentu un tiesību aktu projektu izstrādi.

Piesakoties uz vakanto amatu, pretendentam jāiesniedz motivēta pieteikuma vēstule, CV, izglītības un citu kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas. Ministrija aicina pieteikties pretendentus, kuru darba pieredze, zināšanas un prasmes ir atbilstošas izvirzītajām prasībām. Pieteikumi jāiesniedz līdz šā gada 7.augustam.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)