Seminārā izglītos vecākus par bērnu audzināšanu

No šodienas ģimenes izglītības centrs "Balodītis" uzsāks izglītojošu semināru ciklu vecākiem "Arī grūtos laikos iegūst tas, kurš zina vairāk!", aģentūru LETA informēja centrā.

Vecākiem tiks piedāvātas četras lekcijas, kuras vadīs pieredzējuši attiecīgo jomu speciālisti. Viņi sniegs gan teorētiskas, gan praktiskas zināšanas un iepazīstinās ar aktualitātēm attiecīgajā jomā.

Pirmās lekcijas laikā, kura notiks šodien, tiks apskatītas tādas tēmas kā bērnu vispārējās attīstības likumsakarību raksturojums, dažādo attīstības tempu un spēju raksturojums, kā nodrošināt bērna veselīgu attīstību, komunikācijas pamatelementi, kas sekmē bērna attīstību, kā audzināt bērnu un atbalstīt bērna individualitāti.

Notiks arī pirkstu spēles un attīstības spēles, kas sekmē bērna valodas, domāšanas un matemātisko priekšstatu veidošanos, kā arī uzmanības, atmiņas un koncentrēšanās spēju attīstības spēle.

Lekciju vadīs bērnu attīstības speciāliste Stella Mutule. Pārējās trīs lekcijas notiks nākamās decembra sestdienās.

Lekcijas no plkst.14.30 notiks Penkules ielā 91.

Latvijā

Latvijā faktiskā bezdarba līmenis šogad augusta beigās, tāpat kā mēnesi iepriekš, bija 6,8%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes darbaspēka apsekojuma dati.

Svarīgākais