Labdarības akcijā vāc dziju bezpajumtniekiem

Labdarības akcijā "Palīdzi sasildīt ziemu" savākts ievērojams daudzums dzijas, kā arī adāmadatas. Savāktais tiks nodots Rīgas patversmes dienas aprūpes centram.

Labdarības akcijā iesaistījās Augstākā tiesa, laikraksts "Latvijas Vēstnesis", nacionālā ziņu aģentūra LETA, "www.musturs.lv", Latvijas Brīvo Arodbiedrību savienība, SIA "Ina-Henri", kā arī vairākas privātpersonas.

Rokdarbu nodarbības dienas aprūpes centrā ir noderīgs laika pavadīšanas veids bezpajumtniekiem. "Man prieks, ka guvu atbalstu tieši materiālu, nevis gatavu mantu saziedošanai, jo tagad bezpajumtnieki cimdus, šalles, zeķes, cepures varēs uzadīt paši. Nodarbības ir apmeklētas, un, pateicoties mūsu saziedotajai dzijai tās varēs notikt ne tikai reizi nedēļā, bet biežāk. Darboties gribētāju aprūpes centrā netrūkst, viņi pat plāno Ziemassvētku laikā sarīkot izstādi vai tirdziņu ar saviem darbiem," stāstīja akcijas organizatore.

Viņa pateicas ikvienam par atsaucību un iesaistīšanos akcijā, kuras rezultātā ir savākts liels daudzums dzijas, kas parāda, ka sabiedrībai rūp tas, kas notiek apkārt un cilvēki spēj atbalstīt un palīdzēt viens otram.

Kā ziņots, akcija "Palīdzi sasildīt ziemu" notika no 26.oktobra līdz 6.novembrim. Tās laikā vairāki uzņēmumi, organizācijas tika aicināti ziedot Rīgas patversmes dienas aprūpes centram dziju un adāmadatas. Akcijas mērķis bija dāvināt bezpajumtniekiem, nevis gatavu produktu, bet iespēju pašiem parūpēties par sevi un sagatavoties ziemai.

Labdarības akcijas organizēšana bija akcijas organizatores Zanes Zvejnieces studiju uzdevums Biznesa augstskolas "Turība" maģistrantūrā.

Svarīgākais