Skolas somu piepildīs labdarības spēlē

Neatkarīgā sadarbībā ar uzņēmumu Grand Credit uzsāk labdarības akciju Skolas soma, lai palīdzētu maznodrošināto un trūcīgo ģimeņu bērniem sarūpēt skolai nepieciešamās lietas.

Akcijas ideja ir iesaistīt labdarībā arī lasītājus – uzņēmums Grand Credit ziedos maznodrošināto ģimeņu bērniem, kuri uzsāk vai turpina mācības pamatskolā, 1000 latu skolas lietu iegādei, taču šo naudas summu labdarības akcijas dalībniekiem jānopelna, piedaloties portāla nra.lv interaktīvajā labdarības spēlē Skolas soma. Pērn labdarības akcija izpelnījās lielu portāla apmeklētāju atsaucību, jo ikviens vēlējās pārbaudīt savas zināšanas pamatskolas mācību priekšmetu saturā. Savukārt ģimenes, kurām nepieciešams atbalsts skolas piederumu iegādē, pieteikties labdarības akcijai varēs, gan atsūtot laikrakstā atrodamo anketu (šodienas numurā tā tiek publicēta pirmo reizi), gan aizpildot nra.lv labdarības spēles dalības formu.

Akcijas Skolas soma ideja sakņojas tradicionālajā un populārajā laikraksta Ziemassvētku labdarības vēstuļu akcijā, kur ikviens var uzrakstīt Ziemassvētku vecītim vēstuli, norādot, kādu dāvanu vēlētos saņemt un ko no savas puses varētu dāvināt citiem. Pērn laikraksts nolēma labdarības akciju organizēt arī vasarā, īsi pirms skolas sākuma, un akcijas noslēgumā skolai nepieciešamās lietas saņēma 75 ģimenes.

Mēs ceram, ka 1. septembris bērniem, kuriem mēs varēsim palīdzēt sagatavoties skolai, būs viena no laimīgākajām dienām gadā, – šī ir galvenā doma, ar kādu Neatkarīgā un Grand Credit arī šogad rīko labdarības akciju.

Labdarības spēle Skolas soma

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)