Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

Apbalvoti 2011.gada labākie satiksmes drošības skolotāji

Šodien, 13.aprīlī, Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) sveica ikgadējā konkursa "Labākā CSDD satiksmes drošības skola" aizvadītās sezonas 20 sekmīgāko skolu pedagogus, kuri palīdzēja audzēkņiem sagatavoties un ar panākumiem piedalīties 2011.gada CSDD organizētajās satiksmes drošības sacensībās.

Savukārt jau nākamnedēļ sāksies šīs sezonas sacensības - konkursa "Jauno satiksmes dalībnieku forums" pirmā jeb reģionu kārta.

Pagājušās sezonas labākie satiksmes drošības skolotāji: Edīte Kāna no Ādažu vidusskolas, Līga Zeidaka un Sandra Poriņa no Kuldīgas Alternatīvo sākumskolas, Didzis Zeibots no Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas, Svetlana Pavlovska un Nadežda Bogdanova no Balvu pamatskolas, Argija Rudene un Sandra Krieva no Dobeles sākumskolas, Gunta Dravniece no Saldus sākumskolas, Aivars Broks no Dravnieku pamatskolas, Ruta Purvinska un Jānis Mičulis no Priekuļu vidusskolas, Jolanta Bardovska no Ogres pamatskolas, Agris Sārs no Kusas pamatskolas, Ilga Marķitāne un Maija Jauniņa no Alūksnes pilsētas sākumskolas, Anita Gātere no Ozolkalna pamatskolas, Linda Tīsone un Inta Skuja no Popes pamatskolas, Tija Āboliņa no Strautiņu pamatskolas, Magdalēna Kalniņa un Vēsma Galgāne no Valkas pamatskolas, Ilva Zvirgzdiņa un Vita Buša no Viļķenes Baumaņa Kārļa pamatskolas, Laila Ingevica un Vēsma Čerpinska no Pūres pamatskolas, Daiga Gabrūna un Antra Ate no Rucavas pamatskolas, Marina Cipina no Daugavpils novada Zemgales vidusskolas, kā arī - no Nīcas vidusskolas.

Savukārt skolu konkurencē 2011.gada sacensībās "Labākā CSDD satiksmes drošības skola" uzvarēja Ādažu vidusskola, 2.vietā - Kuldīgas Alternatīvā sākumskola, 3.vietā - Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola.

Par pamatu visu rezultātu noskaidrošanai, kā ik gadu, kalpoja skolu (komandu) iesaistes aktivitāte un sasniegtie rezultāti divos CSDD rīkotajos ikgadējos pasākumos jaunajiem satiksmes dalībniekiem - konkursā 6.-8.klašu skolēniem "Gribu būt mobils!" un sacensībās "Jauno satiksmes dalībnieku forums", kurā piedalās 4.-6.klašu skolēni.

Noslēdzoties 2011.gada konkursam "Labākā CSDD satiksmes drošības skola", tiek uzsāktas 2012.gada sezonas sacensības. Konkursa "Jauno satiksmes dalībnieku forums" pirmās kārtas jeb reģionu priekšsacīkstes sāksies jau nākamajā nedēļā: 18.aprīlī - Dobelē (piedalās Auces, Tērvetes un Dobeles novadu skolas), 19.aprīlī - Aizupē (piedalās Jelgavas pilsētas, Jelgavas un Ozolnieku novadu skolas), 20.aprīlī - Bauskā (piedalās Iecavas, Bauskas, Vecumnieku un Rundāles novadu skolas). Finālsacensības - "Jauno satiksmes dalībnieku forums" - plānotas jūnijā, kā ierasts, tās notiks Rīgas Tehniskās universitātes sporta un atpūtas bāzē "Ronīši". Vairāk informācija par "Jauno satiksmes dalībnieku forumu": http://ej.uz/9zvu.

Savukārt konkurss "Gribu būt mobils!" sāksies 2012.gada rudenī, tā uzvarētāji būs zināmi 2013.gada pavasarī, bet pēc tam, apkopojot un izanalizējot abu pasākumu rezultātus, būs zināmi 2012.gada konkursa "Labākā CSDD satiksmes drošības skola" uzvarētāji.