Rēzeknes Izglītības pārvalde piedalīsies atklātā projektu konkursā

Piektdien, 23.martā kārtējā Rēzeknes pilsētas domes sēdē domes deputāti pieņēma lēmumu par pašvaldības piedalīšanos atklātā projektu konkursā "Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībā", ko organizē Izglītības un zinātnes ministrija.

Konkursa mērķis - izvēlēties projekta iesniedzējus, kas īstenos projektus ar mērķi nodrošināt pašvaldības jauniešu centra nepārtrauktu darbību, radot labvēlīgus apstākļus jauniešu intelektuālai un radošai attīstībai jauniešu centrā un nodrošinot jauniešiem veselīga un lietderīga brīvā laika izmantošanas iespējas, kā arī piekļuvi jauniešu vajadzībām un interesēm atbilstošai informācijai. Konkursa nolikums paredz, ka projekta apstiprināšanas gadījumā pašvaldība saņems valsts budžeta finansējumu 100% apmērā.

Latvijā

Ik dienu pastnieki Kurzemē iznēsā vairāk nekā 245 tūkstošus sūtījumu un ik dienu saskaras ar aptuveni 15 tūkstošiem bojātu vai sūtījumu piegādēm neatbilstošu pastkastīšu. Vai arī tādu nav vispār. Tā ir pastnieku ikdiena arī citviet Latvijā, taču šobrīd, sākoties rudenīgajam un lietainajam laikam, sausa un droša sūtījumu nogāde kļūst vēl problemātiskāka, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais