Latvija Universitāte izsludina pieteikšanos Karjeras iespēju dienai

Darba devēji tiek aicināti pieteikt sava uzņēmuma vai organizācijas dalību jau astotajā Karjeras iespēju dienā. Tā norisināsies šī gada 28. martā Latvijas Universitātes Lielajā un Mazajā aulā.

Dalība Karjeras iespēju dienā ir darba devēju iespēja veicināt sava uzņēmuma atpazīstamību, informējot studentus par pakalpojumiem, kurus uzņēmums sniedz, vai produktiem, tehnoloģijām, kuras attīsta. Pasākuma laikā tiks iekārtoti uzņēmumu informatīvie stendi. Izstāde būs galvenā sastapšanās vieta, kurā satikt motivētākos Latvijas Universitātes studentus, dibināt kontaktus ar potenciālajiem praktikantiem vai darba ņēmējiem, kā arī nodrošināt studentus ar informāciju par darba devēju prasībām viņu veiksmīgai integrācijai darba tirgū.

Apmeklējot Karjeras iespēju dienas pasākumus, studenti varēs iepazīties ar dažādu nozaru Latvijas un starptautiskajiem uzņēmumiem, organizācijām, klātienē tikties un runāt ar to pārstāvjiem, uzzinot informāciju par prakses, vasaras un patstāvīgā darba iespējām. Tikšanās ar darba devējiem studentiem padziļina izpratni par pieprasītajām prasmēm un kompetencēm mainīgajā darba tirgū.

Svarīgākais