Rēzeknes skolas svin jubilejas

Šoruden rudenī divas Rēzeknes skolas svin savu jubileju. Rēzeknes 6.vidusskola jau nosvinējusi savu 35.gadadienu 1.septembrī, bet 18.novembrī Rēzeknes logopēdiskā internātpamatskola apritēja 55.gadskārta.

26. novembrī Rēzeknes 6. vidusskolā notika svinīgais pasākums par godu jubilejai. Rēzeknes pilsētas priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, Izglītības pārvaldes vadītājs Arnolds Drelings, citu pilsētas skolu direktori, skolotāji, kuri kādreiz strādāja šajā izglītības iestādē, kā arī dažādu gadu absolventi atnāca uz skolu, lai apsveiktu skolas administrāciju, pedagogus un skolniekus. Bija organizēts svētku koncerts, kurā piedalījās gan skolnieki, gan absolventi, gan pedagogi.

3. decembrī plkst. 16.00 Rēzeknes logopēdiskajā internātpamatskolā notiks svinīgs pasākums, veltīts 55.gada jubilejai. Pasākuma ietvaros notiks rekonstruēto telpu svinīga atvēršana (renovēta sporta zāle, izbūvētie seši kabineti logopēdiem, psihologa un sociāla pedagoga kabineti, koriģējošās vingrošanas un ritmikas nodarbību zāle). Būvdarbi tika veikti ERAF projekta „Rēzeknes logopēdiskās internātpamatskolas sporta zāles un jumta nomaiņa un logopēdu kabinetu izbūve’’ ietvaros.

Latvijā

Ik dienu pastnieki Kurzemē iznēsā vairāk nekā 245 tūkstošus sūtījumu un ik dienu saskaras ar aptuveni 15 tūkstošiem bojātu vai sūtījumu piegādēm neatbilstošu pastkastīšu. Vai arī tādu nav vispār. Tā ir pastnieku ikdiena arī citviet Latvijā, taču šobrīd, sākoties rudenīgajam un lietainajam laikam, sausa un droša sūtījumu nogāde kļūst vēl problemātiskāka, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais