Kafejnīcas un restorāni 1. septembrī gādās par īpašiem piedāvājumiem skolēniem un viņu vecākiem

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) biedri – kafejnīcas un restorāni ir izstrādājuši īpašus piedāvājumus, lai Zinību dienā - 1.septembrī skolēni un viņu vecāki varētu baudīt gardas maltītes.

"Mēs realizējam šo akciju, lai vēlreiz apliecinātu, ka Latvijas viesmīlības uzņēmumi ir sociāli atbildīgi pret savu klientu. Šāda akcija Zinību dienā tiek organizēta otro reizi un ceram, ka tā kļūs par labu tradīciju jaunā mācību gada ieskaņai un īstiem svētkiem gan bērniem, gan viņu vecākiem” atzīmē LVRA prezidents J. Naglis.

LVRA aicinājumam iesaistīties 1.spetembra akcijā ir atsaukušies 5 uzņēmumi Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, kas piedāvā pavadīt vasaru un ar prieku sagaidīt rudeni, izbaudot šo brīdi patīkamā gaisotnē; to vidū ir :

Vasaras atvadu ballīte un jaunā mācību gada atklāšanas svētki viesnīcas „Garden Palace” restorāna „Gardenia” dārzā.

Arī viesnīca “Islande Hotel” piedāvās īpaši sastādītu bērnu ēdienu un dzērienu karti; jautri pavadīt laiku bērnu piepūšamajā pilī; zīmēšanas konkursu bērniem ar lieliskām balvām; ielūkoties binokulārī, kas 50 x ļaus pietuvināt Vecrīgas panorāmu;

Tikmēr viesnīca "Opera Hotel &Spa” mazajiem un lielajiem skolēniem par godu svinēs 1. septembri ar īpašu ēdienkarti! Lai iepriecinātu savus mazos viesus un ļautu vecākiem izbaudīt spa rituālus, ir izveidotas brīnišķīgas spa procedūras mūsu mazajiem viesiem. Spa meistari īpaši parūpēsies par mazajiem viesiem, veicot kādu no spa bērnu procedūrām un pieskatot mazos, kamēr viņu vecāki var nodoties kādai no 55 dažādajām spa procedūrām un atpūtai saunā, tvaika pirtī, relaksējošajā baseinā;

Daugavpilī viesnīcas „Park Hotel Latgola” restorāns PLAZA un jautrā Pepija aicina visus bērnus ciemos 1.septembrī plkst. 12:00 uz nebēdnīgo tusiņu! Šī rudmatainā meitene iesaistīs bērnus dažādās spēlēs un konkursos, iemācīs babuīnu dejas, organizēs ķenguru sacensības un dažādas citas jautras izdarības! Protams, neizpaliks arī garšīgas pusdienas, ko pagatavos restorāna PLAZA meistarīgie pavāri! Tālrunis galdiņu rezervēšana - 65404912

Bet Liepājā 1. septembrī, viesnīcas „Promenade Hotel” restorāns „Piano” vēlas sveikt ikvienu skolnieku un tā ģimeni ar īpašu pārsteigumu speciāli šai dienai. Lai šos svētkus padarītu īpaši priecīgus un krāšņus, restorāns „Piano” aicina ciemos skolnieku ģimenes. Bērniem tiks dāvināts īpašs, gards jo gards saldējuma Gudrības kokteilis, lai topošais mācību gads būtu panākumiem un labām sekmēm bagāts, kā arī visām atnākušajām ģimenēm ar skolas vecuma bērniem tiks piemērotas speciālas 1. septembra atlaides!

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.