Sveiks Ogres novada skolotājus un iepazīsies ar attīstības projektiem

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Raimonds Vējonis pirmdien, 29 augustā sveiks Ogres novada skolotājus un iepazīsies ar pašvaldības īstenotajiem attīstības projektiem.

R. Vējonis pasniegs Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas atzinības rakstus Ogresgala pamatskolas un Ogres pamatskolas skolotājiem, kuri devuši nenovērtējamu ieguldījumu „zaļās” domāšanas sekmēšanā jaunās paaudzes vidū un jau ilgus gadus piedalās vides izglītības programmās.

Vēlāk ministram plānota tikšanās ar Ogres novada domes vadību un pašvaldības īstenoto attīstības projektu apskate, ar Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta līdzfinansējumu siltināto izglītības iestāžu apmeklējums.

Ogres novada dome ministru vēlas iepazīstināt arī ar paveikto ūdenssaimniecības sistēmas sakārtošanā.

Latvijā

Veselības ministrija (VM) rosina Finanšu ministriju (FM) no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt papildu finansējumu teju 10,5 miljonu eiro apmērā Nacionālajam veselības dienestam (NVD), lai nodrošinātu samaksu par Latvijas iedzīvotājiem sniegtajiem veselības aprūpes pakalpojumiem, kas saņemti no Eiropas Savienības (ES) un Eiropas Ekonomikas zonas dalībvalstīm.

Svarīgākais