Studentus mācīs par uzņēmējiem

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) ar četrām augstskolām slēgs līgumus par studentu apmācības kursu "Kļūsti par uzņēmēju piecās dienās" vadīšanu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) interneta mājaslapā publicētā informācija.

Apmācību kursi paredzēti, lai nodrošinātu pilna cikla apmācību un finanšu piesaistes iespējas jauno ideju autoriem un uzņēmējiem.

Līgumu kopējā vērtība ir 18 620 lati. Sākotnēji LIAA novērtētā katra līguma cena bija 6500 lati, bet visi pakalpojumu sniedzēji piedāvājuši kursus vadīt lētāk.

Rīgā kursu vadīšanai bija pieteikušies pieci interesenti, bet līgums tiks slēgts ar Banku augstskolu 5850 latu vērtībā.

Savukārt Liepājā pakalpojumu sniegs Liepājas Universitāte, ar kuru plānots līgumu slēgt 5570 latu vērtībā. Liepājā kursu vadīšanai tika saņemti trīs pieteikumi.

4480 latu vērtībā LIAA slēgs līgumu ar Latvijas Universitātes Valkas filiāli par kursu vadīšanu Valkā, kam pieteikušies bija trīs interesenti.

Vislētāk kursu vadīšanu ir apņēmusies veikt Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas Daugavpils filiāle, kuras piedāvātā līgumcena ir 2720 lati. Kopā kursu vadīšanai Daugavpilī tika saņemti četri pieteikumi.

Svarīgākais