Bezmaksas reģistrāciju studijām RPIVA steidz izmantot liels skaits cilvēku

Šodien, 10. janvārī, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA) galvenajā – Rīgas filiālē dokumentus reģistrāciju ziemas uzņemšanai studijām akadēmijā varēja veikt bez maksas. Šo iespēju izmantot bija ieradies liels skaits studēt gribētāju.

Ziemas uzņemšana RPIVA sākusies jau sākot kopš 3. janvāra un turpināsies vēl līdz 14. janvārim. Lai nāktu pretī potenciālajiem studentiem, par tradīciju kļuvis organizēt bezmaksas reģistrācijas dienas Rīga un citās akadēmijas filiālēs reģionos. 6. janvārī bezmaksas reģistrācijas iespējas bija Bauskā un Kuldīgā, 7. janvārī – Alūksnē, Tukumā, Jēkabpilī un Madonā, 10. janvārī – Rīgā un 14. janvārī varēs reģistrēties studijām bez maksas Cēsīs.

“ Esam gandarīti, ka studēt gribētāju skaits turpina pieaugt – cilvēki novērtē augstākās izglītības vērtību, ka arī RPIVA piedāvāto studiju kvalitāti un iespējas mācības savienot ar jau esošo darbu,” atzīmē Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas uzņemšanas komisijas vadītāja Gunita Aldiņa.

Lai nāktu pretī interesentiem un padarītu reģistrēšanos studijām maksimāli pieejamu un ērtu, RPIVA pagarinājusi uzņemšanas komisijas darba laiku. Studijām RPIVA tagad iespējams reģistrēties arī pēc tradicionālā darba laika beigām.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais