Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

Satiec Transporta un sakaru institūtu Limbažos

© Publicitātes foto

Transporta un sakaru institūts (TSI) viesosies Limbažu Aviācijas svētkos “Fly In Limbaži”. Sestdien, 22. augustā, Limbažu lidlaukā visas dienas garumā svētku ietvaros varēs atnākt uz TSI stendu, piedalīties aizraujošajās aktivitātēs un uzzināt par studiju iespējām aviācijas jomā TSI.

“Fly In Limbaži” ir daudzpusīgi aviācijas svētki visai ģimenei. Būs augstākās pilotāžas paraugdemonstrējumi, izpletņlēcēji, helikopteri, galvu reibinoši akrobātiskie lidojumi un citi avio-šova elementi. Jauniešiem būs arī lieliska iespēja satikt profesionāļus aviācijas nozarē un noskaidrot, kā piepildīt sapni par profesiju aviācijas nozarē. Viena no augstskolām, kas piedāvā šādu iespēju ir TSI.

TSI stendā pasākuma apmeklētāji varēs izmēģināt savus spēkus dronu labirintā un citās aizraujošās sacensībās. TSI pārstāvji pastāstīs visiem interesentiem par studiju iespējām Aviācijas jomā. Augstskolas studiju programmas “Aviācijas transports” studenti var apgūt vienu no trim specializācijām - “Bakalaurs-mehāniķis”, “Bakalaurs-avioniķis” vai “Gaisa kuģu lidojumu ekspluatācija”. Pēdējo specializāciju var raksturot ļoti īsi un kodolīgi - pilotu apmācība, un to TSI veic kopā ar partnerorganizāciju - profesionālo pilotu skolu.

Vairāk informācijas par pasākumu meklējiet šeit.