Zinību dienā Rīgā par alkohola lietošanu vai smēķēšanu sastādīti protokoli 18 nepilngadīgajiem

Zinību diena Rīgā šodien tiek aizvadīta salīdzinoši mierīgi, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policijas preses pārstāve Inese Tīmane.

Kā pastāstīja Tīmane, 18 nepilngadīgajiem šodien noformēti protokoli par alkohola lietošanu vai smēķēšanu.

Desmit protokoli nepilngadīgajiem noformēti par smēķēšanu, bet divi nepilngadīgie pieķerti lietojam alkoholu sabiedriskā vietā. Vēl sešos gadījumos noformēti protokoli par atrašanos ar atvērtu alkohola iepakojumu sabiedriskā vietā.

Kā ziņots, vakar reida laikā policija pilsētas centrā konstatējusi, ka divos veikalos nepilngadīgajiem tiek pārdots alkohols, savukārt šodien līdz plkst.19 tādi gadījumi nebija fiksēti.

Kā ziņots, šodien sākas 2010./2011.mācību gads. Savas skolas gaitas Latvijas vispārizglītojošās dienas skolās sāk aptuveni 220 000 skolēnu, kas ir par 6000 mazāk nekā pērn, liecina Izglītības un zinātnes ministrijas sniegtā informācija.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.