Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

Transporta un sakaru institūts rīko svētkus absolventiem un studentiem

© Publicitātes foto

2020. gada 25. janvārī Transporta un sakaru institūtā (TSI) notiks studentu un absolventu tikšanās. Šoreiz TSI nolēma izmainīt klasisko absolventu vakara formātu un aicināt ne tikai bijušos, bet arī esošos studentus tikties visiem kopā. Tieši neformāla tikšanās “alma mater” sienās, kad nav jādomā par sekmēm un rezultātiem, var radīt negaidīti labu iznākumu – gan jaunus kopprojektus, gan jaunus draugus. Reģistrācija pasākumam jau atvērta!

TSI pasniedzēji un darbinieki lepojas, ka absolventu starpā ir ļoti daudz pieprasītu augstas klases speciālistu, kā arī uzņēmumu vadītāju un dibinātāju. Daudzi esošie studenti gūst pirmos panākumus jau studiju laikā. Turklāt ar TSI pasniedzējiem vienmēr ir par ko parunāt arī ārpus nodarbību tematiem. Ir aizdomas, ka šāda kopā sanākšana radīs visai aizraujošus rezultātus. Galvenokārt, protams - izcili jautru vakaru! Tas ir eksperiments: pirmo reizi TSI rīko tieši studentu un absolventu kopīgo vakaru. Nāciet eksperimentēt kopā ar mums!

Pasākuma laikā viesus sagaida:


īss pārskats par TSI sasniegumiem aizvadītajos 20 gados


jaunumi institūtā


labākie absolventi ar pasaules “karstākajām” tēmām


doktorantu apbalvošanas ceremonija


iemīļotākā pasniedzēja godināšana


svētku torte un sirsnīgas sarunas

...un citi pārsteigumi un aktivitātes!

Reģistrēties TSI studentu un absolventu pasākumam var (vajag!) šeit. Tikšanās notiks 2020. gada 25. janvārī, no plkst. 16.00 līdz 22.00. Adrese institūtam paliek nemainīga, un visi interesenti to jau zina.

Publicitātes foto

Transporta un sakaru institūts (TSI) ir privāta augstskola, kas šogad nosvinēja 20 gadu jubileju. Institūts piedāvā tehnisko novirzienu studiju programmas tādās jomās kā datorzinātnes un telekomunikācijas, robotika un elektronika, transports un loģistika, aviācija un vadībzinātne. Studiju programmas apgūstamas angļu un latviešu valodās.

Šobrīd, līdz pat 2020. gada 31. janvārim, TSI notiek Ziemas uzņemšana. Tā ir Jūsu iespēja pievienoties topošo pieprasītāko speciālistu lokam. Vairāk par uzņemšanu var uzzināt šeit.

Publicitātes foto