Aicina pieteikties apmācībām

2009. gada nogalē tika uzsākusi darbību Atbalsta kampaņa "It`s Easy!", kuras galvenais mērķis ir atbalstīt pieaugušos, jauniešus un bērnus, kuri tiecas pēc izaugsmes un zināšanām, bet nav finansiālu iespēju to realizēt. Tādējādi šobrīd šīs kampaņas ietvaros, jebkurš interesents var pieteikties uz bezmaksas/maksas neformālo apmācību.

Kampaņa noritēs vairākos posmos no 2009. - 2013. gadam. Katrs posms ilgs gadu un katrs no tiem tiks veltīts citai mērķauditorijai. Jau šobrīd tiek veidota sadarbība ar maziem un vidējiem uzņēmumiem, pašnodarbinātām personām un NVO, kā arī tiek meklēti Atbalsta kampaņas dalībnieki, kuriem visvairāk ir nepieciešams atbalsts.

Kampaņas ietvaros, jebkurš interesents var pieteikties uz bezmaksas/maksas neformālo apmācību. Bezmaksas/maksas apmācību programma ietver - svešvalodu apguvi, teorētiskās un praktiskās nodarbības, informatīvos seminārus un pieredzes apmaiņas nodarbības. Pieteikšanās kārtība un noteikumi ir apskatāmi www.itseasy.lv sadaļā - Atbalsta programma.

"Mēs necīnīsimies pret nabadzību un sociālo atstumtību, bet gan veidosim iespēju platformu, izmantojot esošos un pieejamos resursus. Tā ir iespēja tiem, kas meklē un vēlas rast risinājumu," uzsver Atbalsta kampaņas "It`s Easy!" projekta vadītāja Kristīne Vīgante.

Latvijā

Lai gan latviešu cilvēki ir atturīgāki, mierīgāki un spēj sadzīvot ar mazāk saules un vairāk lietus, tomēr starp mums ir daudz tādu, kas burtiski “slimo” ar Itāliju. Iemīlējušies Itālijā līdz sirds dziļumiem un sakairinātām garšu kārpiņām, arī Latvijā ļaudis meklē dienvidzemes burvību ēdienos, vīnogu dzērienos un dabiskajā priekā par dzīvi.

Svarīgākais