Latvijas Universitāte apbalvos labākos savu audzēkņu skolotājus un skolu direktorus

Latvijas Universitāte (LU) arī šogad apbalvos skolotājus un skolu direktorus par ievērojamu ieguldījumu skolēnu sagatavošanā studijām universitātē.

"Gada skolotāja 2009" balvu ieguvušas divas humanitāro zinātņu skolotājas un viena eksakto zinātņu skolotāja: latviešu valodas skolotāja mazākumtautību skolās Ieva Grahoļska no Rīgas 10.vidusskolas, latviešu valodas skolotāja mazākumtautību skolās Inta Vilsone no Rīgas 10.vidusskolas un ķīmijas skolotāja Brigita Brūvere no Rīgas 6.vidusskolas.

"Gada skolas direktora 2009" gods ticis Vecumnieku vidusskolas direktoram Aivaram Ķiņķevskim.

Balvu ieguvēji tiks apbalvoti svinīgā ceremonijā 5.februārī plkst.10 Lielajā aulā, kur tos sveiks rektors Mārcis Auziņš. Balvas pasniegšanu būs iespējams vērot tiešraidē LU portālā.

"Gada skolotāja" un "Gada skolas direktora" balvas tiek piešķirtas reizi akadēmiskajā gadā, un šāda tradīcija šogad notiks jau trešo gadu pēc kārtas. Kopš 2007.gada Latvijas Universitātes "Gada skolotāja" balvu kopumā būs saņēmuši 13 skolotāji, bet "Gada direktora" - divi skolu direktori.

Lai balvu būtu iespējams saņemt pēc iespējas plašākam skolotāju un skolu direktoru lokam visā Latvijā, katru gadu tiek ņemti vērā atšķirīgu centralizēto eksāmenu rezultāti atbilstoši uzņemšanas rezultātiem LU.

Svarīgākais