Jaunos speciālistus aicina pieteikties darbam skolā

No 1. februāra līdz 31. martam jaunie augstskolu absolventi tiek aicināti programmas Iespējamā misija laikā pieteikties īslaicīgam darbam skolā. Programma jaunajiem speciālistiem ļauj strādāt pilnas slodzes darbu skolā, lai mēģinātu aizraut arī skolēnus.

Darbu skolā izvēlēties Iespējamā misija talantīgiem augstskolu absolventiem, kuri ieguvuši augstāko akadēmisko vai profesionālo izglītību, aicina jau trešo gadu.

Piedaloties Iespējamā misijā, dalībnieki var mācīt savas specialitātes priekšmetu skolās visā Latvijā. Paralēli skolotāja darbam dalībnieki divus gadus apgūst pedagoģijas un vadības prasmes Iespējamās misijas programmā, saņemot kredītpunktus un stipendiju.

Programmu dibinājuši Swedbank, Lattelecom un Ideju partneru fonds un atbalsta Latvijas labākie darba devēji, sociāli atbildīgi uzņēmumi, kuriem rūp Latvijas attīstība, kas nav iespējama bez kvalitatīvas izglītības.

Sīkāka informācija par atlases kritērijiem un elektroniska pieteikuma anketa pieejama mājas lapā iespejamamisija.lv.

Arī šogad no 8. - 12.februārim notiks Iespējamās misijas nedēļa, kuras ietvaros uz Latvijas skolām dosies un vienu mācību stundu vadīs dažādu jomu līderi un programmas atbalstītāji. Ar savu dzīves pieredzi un aizrautību akcijas dalībnieki iedvesmos skolēnus un uzsvērs to, ka skola ir vieta, kur bērnam jāapgūst prasmes un zināšanas, kas palīdz sasniegt augstus mērķus mūsdienu mainīgajā pasaulē.

Svarīgākais