LLU studijas sāk 1127 studenti

Šodien 1127 jaunuzņemtie studenti godināja Latvijas Lauksaimniecības universitāti (LLU) Imatrikulācijas aktā, svinīgi atklājot bruģakmeni Akadēmiskajā ceļā.

Viņš skaidroja, ka studentu bruģētais Akadēmiskais ceļš kalpos kā vēstījums nākamajām studentu paaudzēm, liecinot par stabilitāti, izturību un ilgmūžību.

Šī 1127 jauniešiem ir unikālā iespēja pievienoties LLU studentu saimei universitātei zīmīgā 150.jubilejas gadā, ko savā vēstījumā nākamajām paaudzēm uzsver arī paši studenti, pauda Pāns.

Klātesošos ar uzrunu sveica universitātes vadība, vēlot izturību turpmākos četrus gadus smelties unikālas un tautsaimniecībai nozīmīgas zināšanas, prasmes un iemaņas, lai drīz pēc universitātes absolvēšanas ikviens jaunais speciālists varētu sniegt savu ieguldījumu gan Jelgavas pilsētas, gan Latvijas un jo īpaši tās lauku attīstībā.

Lai stiprinātu savstarpējo saikni, kas ir LLU ar Jelgavas pilsētu, šodien Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš fakultātēm dāvināja Jelgavas pilsētas karogus, lai tie jau drīzumā varētu plīvot pie visām universitātes ēkām, blakus jau esošajam universitātes standartam, liecinot par pilsētas un universitātes ciešo sadarbību.

Svarīgākais