Viļakas novadā automašīna nāvējoši traumē gājēju

Vakar Viļakas novadā Susāju pagastā uz ceļa Viļaka-Balvi 1959.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Opel", uzbrauca 1949.gadā dzimušam vīrietim gājējam vīrietim, kurš notikuma vietā nomira, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Savukārt uz autoceļa Valmiera-Rūjiena, pie pieturas "Pansionāts" 1958.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Fiat Ducato", uzbrauca 1987.gadā dzimušai sievietei, kura pēkšņi uzskrēja uz ceļa braucamās daļas. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Pāvilostas novadā, Sakas pagastā uz autoceļa Ventspils-Grobiņa 1981.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel Astra" uzbrauca meža dzīvniekam, kā rezultātā automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījuma rezultātā cieta četri pasažieri, kuri nogādāti slimnīcā.

Kopā vakar reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais