Festivāls "Pestivals" šovasar nenotiks

Festivāls "Pestivals", kuru šogad vajāja dažādas ķibeles, šovasar nenotiks.

Festivāla organizatori mājas lapā publicējuši oficiālo paziņojumu, kā arī tālākās "Pestivala" biļešu izmantošanas iespējas.

"Darba gaitā negaidīti nācās saskarties ar Rīgas pašvaldības uzņēmuma SIA „Rīgas Meži” apzināto vēlmi kavēt „Pestivals” organizāciju un ietekmēt festivāla organizatoru uzņēmuma tēlu, kā dēļ operatīvi bija jāpieņem lēmums par festivāla norises un vietas iespējamo maiņu. Lai arī darbs tika turpināts neskatoties uz nelabvēļu radītajiem šķēršļiem, atlīdzību par materiālajiem un morālajiem zaudējumiem ceram saņemt juridiskā ceļā.

Aģentūras „magicFIB” komanda turpina darbību pasākumu organizēšanā, lai populārās mūzikas cienītājiem sniegtu iespēju apmeklēt kvalitatīvus izklaides pasākumus, un izsaka pateicību par atbalstu visiem, kas iegādājušies „Pestivals” biļetes, kā arī mūziķiem, partneriem un citiem atbalstītājiem," teikts "Pestivala" organizētāju izplatītajā paziņojumā.

Informācija festivāla "Pestivals" biļešu īpašniekiem

Latvijā

2024.gada 28.septembrī ap pulksten 05.30 Siguldas novadā, uz autoceļa A2 Rīga - Sigulda - Igaunijas robeža (Veclaicene) 59.8 km notika sadursme starp diviem transportlīdzekļiem - “BMW 320”, kuru vadīja sieviete un transportlīdzekli “Seat Alhambra”, kuru vadīja vīrietis.