Šovakar krastmalā "Jaunā viļņa" nakts diskotēka

© F64 Photo Agency

Šovakar no pulksten 21.30 jau otro gadu pēc kārtas 11. novembra krastmalā (starp Akmens un Vanšu tiltiem) Rīgā starptautiskā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis ietvaros atgriezīsies televīzijas kanāla MUZ TV nakts diskotēka.

Arī šogad uz diskotēkas skatuves kāps daudzas Krievijas estrādes zvaigznes: Dima Bilans, Anni Loraka, grupa AStudio, duets Potap & Nastya, Poļina Gagarina, Aleksejs Čumakovs, Timurs Rodrigezs, Anna Semenoviča, Vladimirs Presņakovs, Natālija Podoļska, Boriss Moisejevs, Igors Nikolajevs, Irina Dubcova, grupa Uma2Rman, grupa Iowa un Jaunais vilnis 2012 uzvarētāja Niloo.

Pasākuma afišā gan nav minēts, ka diskotēkā spēlēs arī Latvijas mūziķi – ap pulksten 23.30 uz skatuves kāps populārā grupa PeR, ko Neatkarīgajai apstiprināja arī grupas menedžere Daiga Eilande, piebilstot, ka «tas nekas, ka diskotēku organizē krievi, to pagājušogad apmeklēja arī daudz latviešu». Savukārt ap pusnakti uz MUZ TV skatuves kāps dziedātāja LieneCandy. Uzrunātas tika arī trio Ladies Sweet meitenes un dziedātāja Aija Andrejeva, kuras arī savulaik piedalījušās konkursā Jaunais vilnis, taču viņas tomēr nebūs – Aijai Andrejevai šim vakaram citi plāni, bet Ladies Sweet kopā ar Laimu Vaikuli devušās koncertēt uz Krieviju.

Sakarā ar nakts diskotēkas rīkošanu līdz 27. jūlija pulksten 16 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai. Satiksme būs slēgta arī Poļu gātes posmā no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai un Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai, kā arī Muitas ielas posmā no Citadeles ielas līdz Eksporta ielai.

Līdz 27. jūlija pulksten 16 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Herdera laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai. Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi 11. novembra krastmalā tika ieviesti jau no vakardienas pulksten 20.

MUZ TV nakts diskotēku drīkst apmeklēt no 18 gadu vecuma (līdz 18 gadu vecumam tikai kopā ar vecākiem).

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais